Etiketter

L sms:ar från sin tågkupé om högljudda norrmän, tyskt landskap som susar förbi och om det svenska paret som kamperar i egen kupé med sin hund. I Göttingen fick den slå en drill och jycken mår enligt uppgift alldeles förträffligt. Låter lovande!
Här hemma packas inför flygresan tidigt imorgon bitti och den egna doggen är tryggt placerad på pensionat. Tyckte det var tråkigt att lämna henne men det tycker nog inte hon, för hon blir så väldigt ompysslad men nu vet vi att det där med husdjur på tåg fungerar. Att vi måste ha egen kupé känns ju inte så förfärligt jobbigt, med tanke på L:s förestående natt bland skräniga medpassagerare.
I min mailbox damp det ned meddelande från Ewa om att nu är poolen klar att tas i bruk med nytt solcellsstyrt täcke och allt. Ytterligare en detalj som verkar gå planenligt, alltså! Jag är badkruka modell värre när vattentemperaturen är för låg men det vore väl tusan om jag inte skulle klara ett premiärdopp, bara för att!