Etiketter

Så är möte bokat med bank i Beziers och med trädgårdsmästare i Murviel. Offert för poolskötsel på ingång och städning av huset inför tillträde om 12(!) dagar är beställt, allt med hjälp av Ewa. Tryggt och bra känns det.

Tydligen hade en vattenslang sprungit läck efter köldknäppen härom sistens men en snäll granne hade larmat och sett till att vattnet stängdes av, så vi har alldeles uppenbart ett hus mitt i en by, som inte bara ser och hör utan också tar ansvar. Hur bra som helst.
I Stockholm är det vår. En urban sådan på vår balkong med vad som måste beskrivas som ett eget mikroklimat, där vi skall försöka oss på basilika och annat soltörstande i sommar. Det fungerade aldrig i Älta men nu kanske världens bästa pesto, tillagad av dagens födelsedagsbarn L, kan göras på egenodlat från sjätte våningen?
I veckan skall sängar till murvelhuset beställas via IKEA i Montpellier. Ska bli spännande att se hur det fungerar!