Etiketter

Så var kosingen på väg söderut via banketern! Vi har skickat slutbetalningen för vårt murvelhus och firat med italienskt Chiantivin men lovar att hädanefter mest dricka franskt! Jag nyper mig lite i armen för verklighetskontroll och kan konstatera att jo, det sved lite och jo, det ÄR på riktigt. Familjen har köpt ett franskt hus.

På min femtioårsfest i somras sjöng underbara lilla S och hennes vän L om att när de blir stora ska de ”get rich and buy our parents homes in the south of France”.

Och rika kan de ju satsa på att bli om de vill men det där med huset, det är redan kirrat. Och det till priset av ett högst ordinärt dito här uppe i norr. Hur det blir, det börjar vi ana om en dryg vecka när vi äntligen är på plats och tar drömmen i besittning. Härom natten manifesterade sig drömmen som en mardrömsdito men det får föras det allmänna sinnestillstånd som bara ibland och väldigt flyktigt skickar tvivel min väg. Lite skrämmande med drömmar som till slut skall realiseras, för tänk om…