Etiketter

, , , , ,

Det är väl hos de bättre bemedlade det brukar börja när i-landsproblem får sin lösning. Att det var bökigt att få med den pälsförsedda familjemedlemmen på flyget i somras har jag berättat om i tidigare inlägg och därför blev jag en smula intresserad när jag läste följande (klicka på bilden för att komma till artikeln):

Här får ”Fido” flyga lyxigt i första klass

Lite undrar ändå vän av ordning om detta är rätt sätt att bränna kosing på men samtidigt kan jag inte låta bli att hoppas att fler flygbolag hakar på med konkurrens som resultat så att det till slut blir lika självklart att få ta med fyrfotingen i kabinen på flyget som det är att släpa med sig älsklingen på tåg och bussar.

För dyrt och krångligt för flygbolagen, säger en kunnig på området som jag känner men vem vet? En vacker dag, kanske?