Etiketter

, , ,

Snart är jag i Murviel och snart har jag lämnat eländessnön för några dagar.

Fast inte riktigt så snart som jag hade trott…

Nyss hemkommen från tre dagars rektorsutbildning satte jag mig framför datorn för att checka in och upptäcker då att planet inte går på lördag klockan 07.00.

Snart ser jag det här

Planet går 12.50.

På måndag.

Kan undra om jag är läskunnig överhuvudtaget, om önsketänket ställt sig ivägen för skarpsynen eller om allt klickande på Ryan Airs hemsida bär skulden till att jag uppenbarligen villat bort mig och förutsatt att det är lördagar som gäller, precis som tidigare.

Jag väljer det senare och bestämmer mig för att ta ut min vrede på flygbolaget från Håvetet, för det är ju liksom ok att göra det och man brukar dessutom få ivrigt nickande  medhåll när det fräses och svärs eder över lurendrejaren från den gröna ön.

JAG har ingen skuld i detta. Alls. Inte är jag korkad heller.

Men kanske, kanske går hjärnan under det blonda barret lite väl mycket på högvarv och kanske är det tur att den får lite semester nu? En aldrig så liten varningsklocka, kanske?

Men faktiskt är det lite skönt att få en helg emellan, hinna träffa döttrarna, packa i lugn och ro och återgälda all flytthjälp vi fick för ett år sedan – A:na med familj flyttar ner på backen från sin utkikspost på tionde våningen och nu kan jag ju hjälpa till.

Så slipper jag den arla fakiren och kan sova lite istället. Det blir bra och hunden blir glad.