Idag vinkade vi av E som flög tillbaka till Aberdeen. En bättre lunch ute i solen på Taverne Lèa hanns med innan han försvann till flygplatsen. Vi promenerade långsamt genom byn tillbaka till trädgården och levde poolliv i flera timmar. Småflickorna badade tillsammans med alla utom undertecknad, som fortfarande anser att 17 grader inte är riktigt badbart. Jag har dock utsatts för all möjlig spe och otaliga glåpord för att jag vägrar bada om det inte njutbart. Men jag tar det. Vattnet glittrade så fint runt alla favoriter, så jag njöt av det istället.

Vi har hunnit med bungyjump,radiobilar och gigantisk glass på Valras plage, missat öppettiderna för andra gången på Oppidum och insett att antikaffärerna i Pezenas inte är billiga alls.


Några av våra svenska bygrannar har hälsat oss välkomna med bubblig dryck och idag fick vi träffa ett av ”grannbarnen”, som tittade in för att säga hej. Väldigt trevligt, alltihopa!

Imorgon blir huset betydligt tystare och tommare och på onsdag är jag ensam kvar i några dagar. Jag får fundera på vad jag skulle kunna ägna mig åt för att kunna spendera mer tid här framöver – vi trivs bra ihop, familjen och murvelhuset!