Etiketter

Jag har haft fransk semester och jag känner det i hela kroppen. Knoppen är rejält rensad och det ska faktiskt bli skönt att vara tillbaka på jobbet imorgon. Min to-do-list är iordningställd, jag har jobbat undan mina rektorsstudier idag i rasande effektivitet och fått undan en del annat plock. Jag tror att jag också fick förnyad energi av det faktum att jag redan igår, en timme efter att jag landat i soffan hemma i lägenheten, beställde nästa resa.
Vårt hus.
Vår franska trädgård.
Det sjunker in nu, att jag kan sticka iväg precis när jag vill, bara det passar med jobbet och nu är det ju så vist ordnat att Valborgsmässoafton infinner sig på en klämdag och sådana är alltid lediga på mitt jobb. Dessutom passar det alldeles ypperligt med Ryanairs avgångar på lördagar och tisdagar.

Vi var många själar, samma tanke, dock, så jag slog till, utan att fundera alltför länge. Kan undra hur många grader det hunnit bli i poolen om två veckor?

Förmodligen inte jätteimponerande många…