Etiketter

,

Languedoc tittar yrvaket på oss och undrar om det är vi som kommer med våren, rentav? Här måste ha regnat rejält, för här är blött, både på vinfälten och innanför vår ytterdörr! Dessbättre verkar inte någon större skada skett och nu är det inte långt kvar innan takarbetena sätter igång och vi slipper oroa oss för vattenskador den vägen iallafall.

Men vi är här nu och skall alldeles snart gå upp till Léah och se om vi kan få oss något att äta. Därefter bär det av till bygrannarna K och M som avkrävt oss en visit – det skall bli så kul att träffa dem igen! Har vi tur är C och E på plats också.

Pensionat Paradiset har krävt bilder på blommor och grönt men vi har bara hunnit med den egna trädgården ännu så länge men se det som en teaser, kära Dubbelörn!

Mimosan har blommat färdigt men är vacker ändå

Mimosan har blommat färdigt men är vacker ändå

Det spirar och knoppas..

Det spirar och knoppas..

Det enda som blommar i trädgården ännu - någon som vet vad det är?

Det enda som blommar i trädgården ännu – någon som vet vad det är?