Etiketter

, ,

Jag hänger tvätt i solen. Det luktar gammaldags marseilletvål och det är så varmt att tröjan jag svept in mig i inne vid frukosten åker av i en hast. Axlarna sjunker ner och jag har ett fånigt leende på läpparna. Stressen rinner av mig fortare än jag hinner blinka och det är mer välgörande än jag hade kunnat föreställa mig. Har alltid ansett hängning av tvätt utomhus i vårsol vara en näst intill oanständig njutning.

IMG_3094

Den planerade inomhusstädningen fick ge vika för trädgårdsfix och rensning av badhuset och trappstädning

IMG_3108

En stund i den gamla gistna däckstolen kunde jag dock inte låta bli, för den murvielska solen kråmade sig och värmde så lockande. Poolen är redo för en ny säsong

IMG_3103

fast jag väntar nog med doppet till nästa vända härnere och överlåter plaskandet åt hugade vikingar istället!

IMG_3106

Dagens bestyr avslutas med ett glas rött från Roquebrun i eftermiddagssolen.

IMG_3109

IMG_4416

Snart får jag middag av L innan jag säckar ihop i soffan i huset, som till slut fått upp värmen en aning.