Etiketter

, , ,

Snart borde jag få rabatt tycker jag, för trots att jag tycker att butikens fakeslitna möbler ofta känns som en ocharmig genväg, så hittar jag alltid det jag letar efter där:

La Maison du Monde

Garde manger från Maisons du Monde – klicka på bilden för besök på hemsidan

Egentligen hade jag tänkt mig en bredare variant men kanske är detta mer lagom? Det är ett gråvitt skåp rakt upp och ner med zinkskiva och hönsnät i skåpsluckorna. Dessutom kan jag handla det på nätet hemifrån och få det levererat till murvelhuset. Vår hustomte S kan kanske vidtalas för att ta emot leveransen och då är det lite för frestande enkelt för att låta bli. En lösning som också innebär att François kan riva ner de fula väggskåpen i köket utan att porslinet blir utan fast bostad:

IMG_2134

Skåpen på väggen får ersättas av något i den här stilen:

Foto från ett äldre nummer av Leva&Bo

Foto från ett äldre nummer av Leva&Bo

Under hyllorna får måttsatsen och köksredskapen som fraktades ner häromsistens hänga:

Måttsats från Nigella Lawson

Måttsats från Nigella Lawson

Nigella Lawson

Emaljerade köksredskap från Nigella Lawson

Tror jag får ta och boka en inredningstripp snart.