Etiketter

, , ,

Det där med att vara utan dator ställer till det, för nu blir det oordning bland inläggen. Måndag, tisdag och onsdag har hunnit passera. S och familjen L skjutsades till flygplatsen i Montpellier i måndags

Heeej då!

Heeej då!

och på vägen hem svängde jag förbi IKEA. Jag var ju ändå i närheten, liksom. Nya hyllor till lilla förrådet införskaffades, eftersom handdukarna och sängkläderna nu blivit så många att de inte längre ryms på lagerhyllan som förre ägaren spikat(!) fast i golvet.

Shopping är det jag ägnat mig åt de senaste par dagarna och det med en fart av sällan skådat slag. Innan dagen avslutades med konsert, vin och ostron på slottet i Coujan i förrgår kväll…

wpid-received_m_mid.13759168408712f9a01e0ba4f014830_0.jpeg

gav vi oss iväg på shoppingtur. Vi svängde förbi Emmaus, där jag hittade ett fantastiskt soffbord för en billig peng och tillbringade sedan resten av eftermiddagen strosande i de gamla gränderna i Pezenas.

wpid-received_m_mid.13759160202747148a0d43d45518352_0.jpeg

Spännande affärer hittade vi i ”Gamla stan”, medan antikgatan var en uppvisning i alldeles galna priser, vilket vi i och för sig redan visste. Fast inspiration, det får man och minsann hittade jag inte min kyrkbänk i en av brocanterna

Den röda bulldoggen fick stanna kvar...

Den röda bulldoggen fick stanna kvar…

Ett fantastiskt lite leksakskök i gott skick

Ett fantastiskt litet leksakskök i gott skick

Mycket tvätt har tvagats ren på den!

Mycket tvätt har tvagats ren på den!

Vän av ordning undrar dock vem som köper de gigantiska djurskulpturerna av plast? Inte fick de dyra pjäserna följa med mig hem, iallafall!

En trend jag inte känner till, eller…?

En trend jag inte känner till, eller…?

Varmt var det förstås men oj så mycket fint vi hittade!

Så mycket, till slut, att jag nu gett mig själv shoppingförbud.

Fast igår blev det ändå en Samsungplatta till huset, extern hårddisk till bilderna och – till slut – två cyklar för utflykter genom vinfälten.

Det där med cyklar har varit på tapeten ända sedan vi köpte huset men har hela tiden petats undan av mer trängande behov. Så nu står de där och ropar på att få komma ut och rastas. Ska bli skoj.