Etiketter

, , ,

… och första dagen på plats på jobbet är avklarad. Tidig revelj blev det och jag förvånade mig själv genom att kliva upp utvilad, trots att jag under de senaste par veckorna lagt mig till med väldigt sena morgonvanor. Jag kanske får igen det imorgon?
Äsch, det är skönt att vara igång igen, trots att listan över saker som skall göras växte sig lång meddetsamma på morgonen. Men det är överblickbart, och väldigt mycket hands-on, så det känns helt ok. Jag behöver distraktionen som jobbet innebär, dessutom. Det blir mindre tid över att grotta ner sig i saker som inte låter sig kontrolleras, stoppas i mappar eller bockas av från en lista. Och det är bra.

Men Murviel bråkar sig fram mer och mer och låter sig inte knuffas undan längre. Mimosafestival i Roquebrun andra helgen i februari blir nog svårt, dock. Det krockar förmodligen med för mycket annat. Men slutet av januari ligger tillräckligt nära i tid för att jag skall börja drista mig till att planera in en aldrig så liten långhelg. Flyg via Paris får det bli isåfall, kanske med Ryan Air, om vi kan få till dagarna, eller med SAS/Air France. Det senare blir ett dyrare alternativ men nog bekvämare, trots att vi då inte tar oss direkt till Beziers. Längtar efter att kliva ur planet och mötas av den här vyn:

20140107-230217.jpg

Och att komma åkande mot det här:

20140107-230811.jpg

Det börjar kännas längesen nu.