Det är en ynnest att få fylla sextio och bli gammal och vis. Jag har firats så innerligt idag att jag blir alldeles till mig.

Husse och hund ordnade födelsedagsmorgon

Facetime, Facebook, Messenger, sms, telefonsamtal och fysiska möten har fyllt min dag och jag är tacksamt rörd över varenda hälsning, stor som liten. Familjen förstås, den högt älskade, men också vänner och kolleger från ”all walks of life” har kommit ihåg mig idag. Och då får jag ju chansen att tänka på alla tebaks!

Sextio år är många år och de där åren har fyllts med så många otroliga mänscher, som har burit mig när livet bråkat och som har gjort tillvaron bättre än vad den annars varit, också när livet varit snällt.

Idag var en snäll dag.
En fin dag och en glad dag.
Nyss föll ett stilla sommarregn utanför fönstret. Bredvid mig ligger Stina och snusar med hussens arm runt sig.
Idag mår jag riktigt bra.
Hurra och god natt!