Till sist är alla försäkringspapper påskrivna. I Pezenas, där vi hann med en lunch på Brasserie Molière, har Swiss Life sitt kontor och på vägen mellan lunchstället och försäkringsbolaget rullade vi förbi hysteriskt många brocantes, så många turer dit lär det bli framöver!
Färden gick sedan vidare till Djävulsbron och krukmakarbyn St Jean de Fos, .där vi köpte en gigantisk salladsskål, tallrikar och soppskål. Ett glas rosé blev det förstås för det krävde utsikten över den fantastiska ravinen vid bron. Ägaren till La Bergerie hade eoner av tid så här innan turistsäsongen börjat och vi hann avhandla både Palme, Castro och en hoper fotbollsspelare innan vi lämnade både honom och utsikten.
Väl hemma gick L på skattjakt i den enorma källaren och hittade både kakel och spindelväv. Får se vad vi kan hitta på med det? Kaklet alltså – spindelväven får vi städa bort. En annan gång.
Bilder hade jag tänkt lägga upp men det vill inte fungera – jag tror bestämt att det gamla stenhuset inte har lust att släppa igenom tillräckligt med uppkoppling, det franska kontant-sim:et till trots. Jag får komplettera med dem senare