Etiketter

, ,

Fem år med tämligen regelbundet bloggande firar Murvielklotter idag.

skarmklipp-2017-01-16-22-48-07

Fem år.

679 inlägg. 680 med det här.

146.174 visningar.

1763 kommentarer.

Det allra första inlägget var på bara några rader och gjorde inte mycket väsen av sig. Inlägget hade två visningar. Mina egna, för ingen visste ännu om klottret.

Det första inlägget på plats var lite längre men utan bilder. Det har hänt mycket med möjligheter till uppkoppling på de fem år som snart gått sedan vi satte nyckeln i låset i murvelhusets gamla port för första gången. Jag hade skaffat ett franskt mobilt bredband och satt mitt i natten och skrev, efter att ha härjat i flera timmar med att få det att fungera. Att lägga upp bilder var inte att tänka på. Datamängden tog slut på två röda.

I andra inlägget på plats las bilder in efter att jag kommit tillbaka till Sverige. De hamnade lite hur som helst och det tog några inlägg till innan jag började få någorlunda snits på bildsättningen.

Det börjar faktiskt till slut kännas ganska länge sedan. Livet har stått allt annat än stilla under de fem åren som gått. Stora, omvälvande händelser och andra mindre betydelsefulla har funnits med. Pirrande, sprittande glädje – och betydligt mörkare stråk som inte har tillåtits ta plats här. För bloggen handlar ju i allt väsentligt om livet i Murviel, om hur bra jag mår på min favoritplats. Mitt Happy Place

Kudden i den holländska soffan skulle passa bra här med

Kudde i en god väns happy place

Några inlägg ligger nu på vänt, färdiga att redigeras och bildsättas. Numer är det inte bristande uppkoppling som sätter P för klottrandet på plats, utan alla begivenheter som vi lockas ut på. Så vi hörs snart om det sociala franska vinterlivet, Bertrands nya trädgårdsplaner och om några andra små bagateller.

Bonne nuit!

img_6956