Etiketter

, ,

Nu har Karin skrivit så där otroligt lockande om ett utflyktsmål i Languedoc igen! Lilla vingården Chartreuse de Mougères handlar det om denna gång och jag gillar den kombination av egna upplevelser och lagom mycket faktainformation som hon snor ihop i sina inlägg. Inte blir det heller sämre av alla fina bilder som fångas av bloggarens fotografiska öga!

Breven från Servian är min huvudsakliga ”guidebok” till omgivningarna runt murvelhuset och med hjälp av den har jag hittat många pärlor det senaste året. Rykande färsk är dessutom informationen, eftersom läsaren får följa utflykterna i realtid.

De flesta av er som hittat till min blogg har säkert också bekantat er med ”breven” men om så inte skulle vara fallet, så missa inte den – framförallt inte om languedocsk semester planeras framöver!