Etiketter

, , ,

Ryktet når mig att det begåtts premiär i murvelpoolens 12,5-gradiga vatten och då är det inte den egna vikingasonen som står för den bravaden, utan hans vänner från öriket i Nordsjön. Modigt, vill jag lova och kanske får man hoppas att ingen såg dem, för då tror de väl att vi är spritt språngande galna, nyinflyttade och okunniga om vad som är kutym och inte, som vi är!

Ser skönt ut men är iskallt...

Ser skönt ut men är iskallt…

Jag håller som bäst på att dammsuga flygmarknaden efter avgångar och destinationer som fungerar med maj månads lediga dagar men det ser som vanligt svårt ut när det inte är Béziers mellan lördag och tisdag det gäller. Fler lediga dagar fungerar inte den närmaste tiden men vi måste ner för att inspektera takarbetena och rörmokeriet som skulle fixas i början på den här veckan. Någon rörmokare har dock inte synts till ännu, så vi får be vår husvärd S ta ett snack med honom, så det händer något. Lite besvärligt är det att inte ha ett handfat i gästbadrummet, som ännu så länge stått mer eller mindre oanvänt, trots att det i övrigt är välutrustat och fint.

Möbel utan hål för handfat men kran finns. Och avlopp.

Möbel utan hål för handfat men kran finns. Och avlopp.

Monsieur Loubets gedigna möbel skall, när handfatet kommit på plats, målas eller laseras och kaklas på ovansidan. Det skall jag roa mig med att göra själv. Kanske är det tur att det tar lite tid, för jag har redan hunnit ändra mig flera gånger om, både vad gäller färgval och kakel.

Ska den vara gråblå som dörren

IMG_0536

eller kanske brunlaserad som fönstret, om inte vit?

IMG_0446

Och kaklet; mönstrat eller vitt; kakel eller mosaik?

Skärmavbild 2013-04-04 kl. 18.24.53

Skärmavbild 2013-04-04 kl. 18.29.59

Så många valmöjligheter! Så svårt! Fast roligt.