Etiketter

,

… är som bekant dubbel glädje och medan jag njuter av eftermiddagens vårsol på balkongen, har murvelhuset sällskap av en hoper idogt studerande ynglingar. Det gör mig glad att tänka på dem därnere, att kunna slå ut med armarna och säga huset är ert, njut av det! Tacksamhet, igen, känner jag över kunna erbjuda familj och vänner vistelser i charmig sydfransk by med allt vad man kan tänkas behöva redan på plats.

Jag nyper mig i armen för verklighetscheck med jämna mellanrum.

Idag ringde finaste busungen och berättade att hon och några vänner bokat resa ner första dagarna i juni och därmed har huset sällskap hela första sommarmånaden.

Busiga ben i pool

Busiga ben i pool

Själva åker vi inte ner för nästa längre vistelse förrän i juli men jag tycker om att det utnyttjas.

Kanske blir det lite SPA-verksamhet redan i maj, för det smids lite planer med nyfunna vännerna därnere…