Inlägget skrevs söndag 4 augusti men gick inte att publicera på min havererade dator:

Det är tyst i huset nu och det mesta är bortstädat efter helgens alla aktiviteter. Lakan hänger på tork, porslinet står i skåpet och i garaget står bilen packad för L:s och hundens avfärd på tisdag.

Annat var det i lördags. Då var det tidig revelj och hämtning av vänner på flygplatsen i Béziers

20130809-005414.jpg

och sedan följde förberedelser hela dagen för kvällens klor.

S dukade...

S dukade…

IMG_5919

… och dekorerade

IMG_5918 IMG_5920

Det var varmt trots att lördagen var molnig och till och med bjöd på några regnstänk, så vi tog många pauser. De nyanlända gästerna, som flugit fakir från Skavsta tog siesta och testade poolen.

IMG_5917

IMG_5913

Att ha kräftskiva på sydligare breddgrader är en smula annorlunda jämfört med hemma, där du aldrig kan vara säker på att kvällen är varm nog för utevistelse. Sådana bekymmer hade vi inte här, så vi satt länge. Vi sjöng, pratade, skålade och mådde bra tills timmen blev sen.

IMG_5929 IMG_5930 IMG_5925

Så bra de passade allihop i vår natträdgård!

20130809-005519.jpg

Så alldeles speciellt det kändes att låta den årliga klofesten från Älta återuppstå här! Gör vi det också nästa år innebär det en tradition i ny tappning. Så får det därför bli.

Dagen därpå vinkade vi av nästan alla våra gäster. K och H krängde på sig sina scooteroveraller i värmen och satte sig på motorcykeln för vidare färd norrut,

20130809-005558.jpg

medan familjen R fortsatte till Barcelona och vi andra till Saint Chinian för ett marknadsbesök.

Fast om det tänker jag berätta i nästa inlägg för det blev det visst natten medan raderna ovan skrevs och sedan la min trogna äpplemaskin av och vägrade ta emot fler bilder. Några nervösa timmar blev det innan bilderna, som ännu inte kopierats till molnet, hamnade där men nu andas jag lugnt igen