Etiketter

,

Ibland måste jag skriva för att hålla tankarna på annat stången. Idag är en sådan dag.

Vi for tidigt från Auray imorse och svepte de dryga 30 milen till La Rochelle med bara ett kort depåstopp. Nu har vi installerat oss på Hotel St Nicholas,

Klicka på kartan för att komma till hotellets hemsida!

Klicka på kartan för att komma till hotellets hemsida!

ett stenkast från den gamla vackra hamnen. Lunch har vi hunnit med, liksom ännu en liten antikmarknad, som inte alls var lika intressant som den igår men ganska kul ändå. Glass och kaffe invid en gammal skönhet,

En fin gammal Grand Banks i hamnen

En fin gammal Grand Banks i hamnen

och en stunds flanerande i hamnen fick räcka som aktivitet idag:

Jag hittade två fantastiska fåtöljer som skulle kunna förgylla vilken uteplats som helst

IMG_9273

Pippin är inte så oäven den heller…

men förutom att de inte får plats i bilen, så vill jag inte göra affärer med den sura affärsinnehavaren heller. Han kom ångande ut genom dörren, vevade med armarna och hötte varnande med fingret mot mig och min kamera. Först då såg jag skyltarna med överkorsade kameror som satts upp i alla hörn av hans lilla butik men tvivlar ändå på att han egentligen kan hindra mig från att stå på trottoaren och ta kort mot hans skyltfönster. Min stilla hämnd får bli att visa bild på stolen utan att tala om var jag hittade den, för någon gratisreklam skall han minsann inte få. Korkade gringubbe!