Etiketter

,

När klockan är fyra är det ännu fullt dagsljus och jag blir till slut alldeles rådvill över vad jag skall göra med så många fler timmar utan skumrask. Skall jag fortsätta med mitt plock? Skall jag skruva knoppar och beslag på kökslådor och skåp eller räcker det med att jag märkt ut var de skall sitta?

Skall jag ta fram lövblåsen och gå ut och röja i trädgården eller skall jag rent av ta fram Kärchern och få bort algtillväxten på den nya betongsulan,

och mossan i trappan upp till den övre delen av trädgården?

Bör kanske röjning av terrassen hamna högst upp på min  to-do-list eller måste jag överlåta det till någon med en starkare kropp än min?

Gamla porslinshon och granitskiva förpassade ut ur köket…

Jag har iallafall samlat ihop det som blivit över efter den senaste omgången köksrenovering och bestämt att imorgon blir det en tur till IKEA, dels för att lämna tillbaka felbeställningar, dels för att komplettera med sådant som inte kom med i den senaste beställningen.

Jag är otålig nu. Vill att det skall bli klart. Jag har provmålat med två grönfärger till skåpsluckorna och hittills fastnat för den till höger:

Fast färgduttarna skall först torka och sedan flyttas runt för att upplevas i olika sorters ljus innan vi slutligen bestämmer vilken färg det skall bli.

Sedan funderar jag på om jag skall sätta upp gardiner vid terrassdörren, eller rätta till en topp jag hade tänkt ha på mig på nyår men sedan fångar mitt pågående stickprojekt min uppmärksamhet

och jag bestämmer mig för att det också är fint att äntligen få sticka i dagsljus. Så får det alltså bli. Det är trots allt en ny murveldag imorgon också