Etiketter

, , , , , ,

Så äntligen är det dags för det välbekanta bohaget att skeppas ner till Murviel! Ända sedan vi lämnade ältahuset i slutet av februari har de stått i ett lånat förrådsutrymme i väntan på frakt.

Den vita soffan är grå av smuts men det gör ingenting, för klädseln tål 90 grader, stolarna behöver  både lagas och få sig en rejäl upputsning och bordet har säkert fått ytterligare patina men när de är på plats kommer de att få huset att kännas ännu mer som vårt.

Kräftskivor, studentmottagningar, födelsedagar, examensmiddagar, fredagsmys & lördagsmys, julfirande och nyårsaftnar; allt har de fått vara med om. Lilla S började ordna middagar för kompisarna redan som tolvåring och i början gick det bra att vi höll oss på övervåningen, sedan fick vi vackert fly fältet för att de senaste gångerna få vara hemma igen, eftersom kvällen oftast fortsatte någon annanstans för de fina unga.

Nu skall möblerna stolt få ta plats igen och första festliga tillfället lär bli 14 juli, som sig bör, när de nu får flytta till Frankrike!