Etiketter

, ,

Pälsens franska äventyr fortsätter. Nu handlar det framför allt om jaga sval skugga och att hålla de nya ägorna fria från alla katter som de senaste par åren vant sig vid att kunna rumstera om fritt här. Hundar som passerar förbi utanför grinden gör klokast i att ta den långa tassen före och skyndsamt förflytta sig bort från Wildas åsyn. Den annars så försynta hundmadamen försvarar nämligen både ägor och flock å det bestämdaste och såväl byrackor som katter får sig rejäla utskällningar om de dristar sig till att komma för nära.

Nu är det dock väldigt varmt för henne och den lunk hon hittat innebär att promenader är sådant som får klaras av innan ora canis sätter in eller efter att solen försvunnit ner bakom bergen. Fast trivs, det gör hon tveklöst och fortsättningsvis kommer hon att få följa med ner när vi skall vara här längre än bara över en långhelg.