Etiketter

Det är full aktivitet nu i Murvelhuset, fast vi är på hemmaplan och kan inte följa processen. Lite trist är det, mest för att jag är så nyfiken och för att det är kul att se hur det växer fram. Nu kommer jag inte att se golvet förrän det är klart och det är såklart en lyx att få det fixat utan att ens vara närvarande!
Jag skall försöka åka ner en kort sväng om en dryg vecka för att inspektera.
Idag fick jag bilder på mejlen från V & C, som var där förra helgen och de hittade vyer vi inte sett förut. De tog en sväng förbi grannbyn Thezan och hittade därifrån en riktigt bra fotovinkel mot Murviel.

20120904-230942.jpg

Det stora huset med svarta taket är ett bra landmärke; mittemot det ligger vårt hus och trädgård – det många stora träden syns tydligt.

Fina stentrappan har fått belysningen fixad och inte heller det har jag sett IRL men det ser lovande ut på bild iallafall!

20120904-231047.jpg