Etiketter

, ,

Långa härliga timmar tillbringades vid poolen idag,

tillsammans med franska läroböcker och penna och papper – riktigt old school – för formulerande av medarbetarbrev om utvecklingssamtal. Här blandas business with pleasure hej vilt!

Enda problemet med murvelträdgården är att här har man det så oförskämt bra att det tar emot att masa sig därifrån. Tur då att jag haft lite tvätt att passa, så att jag kunnat skylla min inertia på det!

Så kom ett SMS från C & E om middag och sådant tackar man ju inte nej till!

På vägen dit badade deras bygata  i vackert kvällsljus, så jag blev tvungen att ta fram kameran.

Herrskapets entré skäms inte för sig:

Eller köksfönstret heller för den delen:

Middag med snittar,

bubbel, vin, mumsig efterrätt, kaffe och dessertvin avnjöts under bar stjärnklar himmel på deras takterrass och det smakar förstås inte maten sämre av.

Om det är någon som nu tycker att jag är alldeles olidlig i detta oförblommerade utgjutande över alltings franska förträfflighet, så får det vara så och jag håller med! Jag kan berätta att jag längtar efter alla mina ätteläggar, hund och sambo också, så alldeles komplett är ju inte tillvaron. Då blir det kanske lite balans på vurmandet?