Etiketter

, ,

Solen når inte riktigt över trädtopparna tidigt på morgonen i murvelhuset men himlen är prickfri och den svala morgonluften börjar redan ge vika för en mer sommarlik dito.

Men visst är det lite höstaning också här och tydligt eftersäsong. Jag äter lång frukost med gott bröd och café crème med hysteriskt mycket koffein. Jag skall ha en jobbdag och rensa undan all administration som blivit liggande den senaste veckan och så ska jag ställa iordning huset efter golvläggningen men i övrigt inte förflytta mig många meter idag. Jag stannar här bakom min gröna grind.

Måndagen blir betydligt mer hektiskt (nåja…) för då skall jag ha ”byggmöte” med snickare Loubet, som sätter igång med köket och installerar kommod i badrummet med början imorgon. Banken skall få en visit också sen vete tusan om det inte är dags för en tur ut till havet till slut – det har inte blivit några strandbesök i sommar men nu kanske det går att ta sig ner till vattenbrynet utan att behöva kliva över alltför många inoljade kroppar i olika stadier av brännskada?

Bilden är tagen i oktober förra året, när havet höll behagliga 24 grader och jag tog mig ett bonusbad. Då hade vår kärleksaffär med murvelhuset just börjat och ett par månaders nagelbitande vidtagit innan huset till slut var vårt.