Etiketter

, , ,

Vi lagade inte middag hemma alls under vår fyra dagar långa vistelse i Murviel, utan såg till att gynna de lokala restauratörerna istället. Torsdagskvällen tillbringades därför på Reals invid Orb-floden på väg mot Cessenon. Det regnade när vi kom dit men när det var dags att åka tillbaka till Murvelhuset var det stjärnklart igen och kvällen var om inte ljum, så iallafall behagligt sensommarlik.

Maten där är lika rustik som inredningen och portionerna gigantiska. Kossor inomhus hade de inte men bilden ovanför vårt bord skvallrade om att det kanske inte var en alldeles ovanlig syn i lantliga miljöer back in the days!

Syster E fick sin efterlängtade Confit de canard och jag kunde inte låta bli chèvre chaude-salladen den här gången heller – den är nämligen himmelsk!

Vi dröjde oss kvar länge innan vi vände hemåt igen och kunde sjunka ner i soffan hemma för att prata inredningsplaner. Nya ögon, nya idéer!