Etiketter

, , ,

Det finns oväder och så finns det o-väder… Varje dag kollar jag väderprognosen för Murveln men idag gick inte det, så jag får sväva i ovisshet om huruvida det blir regn eller solsken där de närmaste dagarna.

Nu är ju inte det hela världen, eftersom prognosen inte sträcker sig så långt fram som till helgen före jul, då vi är på plats igen. Fast då kan jag avslöja att jag så gott som dagligen oroar mig för det med gaffatejp lagade franska taket, särskilt – och ologiskt nog – när höstregnet piskar mot rutorna härhemma. Det vore ju för bedrövligt om den renoverade ytterdörren tog stryk av piskande regn igen när nu åtgärden av taket dröjer. Vi frågar takläggare Campo om en provisorisk lagning av den trasiga rännan, så att det åtminstone inte blir syndaflod utanför dörren så fort det regnar. Vi får väl se vad han svarar!