Etiketter

, ,

Lite märkligt är det ändå att se sig själv i ett tidningsreportage men här är vi och murvelhuset on display:

Expressen: Köpa drömhus utomlands

Expressen: Köpa drömhus utomlands

Vi har sällskap av en hel hoper andra som i tidningen berättar om sina alldeles egna paradis och vårt gemensamma beteende förklarat av en forskare, som hävdar att sommarhus utomlands håller på att ersätta drömmen om en röd liten stuga. Förklaringen stavas inte bara klimat, tydligen utan även att det innebär ett lagom kittlande äventyr, åtminstone så länge vi håller oss till Europa. Sedan finns där förstås drömmen om ett enklare liv, långt borta från alla måsten.

För egen del räcker det bra ännu så länge att vi kan fly dit när andan faller på och att drömma om det där romantiserade enklare franska livet resten av tiden!