Etiketter

, ,

När jag går in på bloggens adminsidor ser jag vilka sökord som lotsat läsare till mina inlägg. Visserligen etiketterar jag nyckelord för att det skall gå lättare att hitta inlägg inom samma tema men när sökordet ”höftledsoperation” leder läsaren till Murvielklotter, hamnar man kanske inte riktigt där man hade tänkt sig!

Jag går iallafall tillbaka till inlägget där ordet etiketterats och kastas tillbaka till en decembermånad jag inte vill ha tillbaka. Inlägget är skrivet dagen före den operation vi hoppades skulle innebära en snabb lösning på månader av tilltagande smärta för mamma. Att det inte blev någon quick fix vet vi nu, även om det vänt, och inte heller blev vistelsen i Murviel vare sig så lång eller så vilsam som jag gick och drömde om då, i takt med att temperaturen sjönk och snön aldrig ville sluta dimpa ner.

Lite ont gör det allt att läsa det. En påminnelse om att det inte alltid blir som det är tänkt nu när jag är inne och knattrar på flygbolagens hemsidor igen. Jag vill ner till Murviel nu eller iallafall snart. Vill inte vänta tills säsongens flygningar till Beziers drar igång men konstaterar ännu en gång att det inte är helt lätt så här års.

IMG_2630

Att flyga via Paris Beauvais är en variant men då krävs en övernattning på hemvägen för att få till det och då blir det genast dyrare. Får kanske ge mig till tåls till påsken ändå?