Etiketter

, ,

Jakten på matnyttig information om området runt vårt franska viste fortsätter. Jag hittade ett gammalt utkast från mars förra året och som jag alldeles glömt bort. Varför det aldrig publicerades, vet jag inte men det handlar iallafall om en publikation, på engelska, som handlar specifikt om Herault.

The Herault Times heter den, passande nog. Jag har inte sett den någonstans i pappersformat och nätvarianten känns inte jättespännande men jag skall nog prova den med, för trots allt är det framför allt den delen av södra Frankrike, som intresserar mig mest.

Skärmavbild 2013-02-14 kl. 22.37.23 Skärmavbild 2013-02-14 kl. 22.37.42

Hemsidan känns aningen amatörmässig men efter ett antal nedslag i diverse artiklar i senaste numret, konstaterar jag att här verkar finnas en distans och lite lagom uppfriskande engelsk humor. Fast – early days för mig, ännu så länge, så det är bäst att jag läser lite mer innan jag uttalar mig.

There’s always Google translate – alltså tar jag det lugnt med kritiken…!