Etiketter

,

För ett år sedan befann vi oss mitt i vad jag då beskrev som en vansinnesflytt. Jobbet, både mitt och L:s, krävde mer än vanligt och villalivet packades i lådor för vidarebefordran till lägenhetsliv på betydligt mindre yta.

Framförallt förvaringsyta.

Stort garage, vind, förråd och friggebod skulle ersättas av ingenting och jag stod i huset som fortfarande var vårt hem och funderade över var i allsindar alla prylar skulle ta vägen. Så här ett år senare kan jag, när jag ser tillbaka på det gångna året, konstatera att en del av de möbler och saker, som försvann med hjälp av Blocket och till tippen, hade kunnat komma till användning, trots allt. Fast det mesta har jag inte saknat alls och huset lyckades vi tömma:

Skärmavbild 2013-02-17 kl. 00.09.03

Gamla hemmet tömt

Gamla hemmet tömt

En del hamnade i Murviel, ditfraktat med hjälp av en flyttfirma med en sväng om ett magasin i Nice och i vår bil, som bott i Murviel sedan dess.

Stora mattan på väg in

Stora mattan på väg in

Första flyttlasset i april

Första flyttlasset i april

Flyttfirman anländer i juli

Flyttfirman anländer i juli

Resten hamnade på sjätte våningen, där de sista flyttlådorna lämnade lägenheten för bara två veckor sedan!

IMG_1599

Jag plöjer inredningstidningar i jakt på idéer och inspiration, både för lägenheten och murvielhuset, för mycket återstår innan vi boat in oss på båda ställena. Det gör ingenting. Har faktiskt ingen brådska alls, utan tänker att det nog blir allra bäst om vi skyndar lite långsamt och till exempel sover på saken – en vettig sysselsättning när klockan passerat midnatt, så god natt, kära bloggläsare!