Etiketter

, ,

Jo, det shoppas en del, inser jag, fastän jag tycker att jag hållit mig ganska lugn. Kläder tilldrar sig inte mitt intresse härnere nämnvärt – jag slänger på mig en av mina numera ganska slitna solklänningar på morgonen och kör fötterna ner i ett par Birckenstock och så är det klart. Kläderna åker oftast av direkt efter frukost iallafall, eftersom jag inte har för vana att bada med kläderna på.

Men inredning, det är grejer, det! Nu har jag dessutom upptäckt fransk nätshopping och då flyger fingrarna över tangentbordet. Innan jag hämtar S på flygplatsen imorgon förmiddag skall jag svänga förbi tabacen i Thezan och hämta mina beställda hamambadlakan:

Badlakan från La Redoute

Badlakan från La Redoute

En rund trasmatta från Sverige har också skickats efter:

Liten rund trasmatta från Trendcarpet.se

Liten rund trasmatta från Trendcarpet.se

Ska bli spännande att se hur det fungerar. Medan jag ändå var igång beställde jag visst två par skor också men nu räcker det. Basta cosi!

Något långt inlägg blir det heller inte ikväll för imorgon måste jag vara pigg och innan söta örat landar på kudden, måste jag bädda S säng och hänga fram rena handdukar. Så mycket att stå i. Så lite tid.