Etiketter

, , ,

Tidigt imorse lämnade jag bilen på fordverkstan i Béziers för andra gången på kort tid,

SAVAB - fordverkstad i Beziers

SAVAB

denna gång med förhoppningen att kunna hämta den i bättre skick än innan den lämnades. Lite svalt var det på morgonen men när S släppte av mig hemma hade temperaturen stigit avsevärt och jag krängde snabbt av mig koftan, fixade frukost och satte mig på baksidan av huset och mumsade i mig sagda frukost.

Sol på sovrumsfönstret men skugga på gårdsplanen

Sol på sovrumsfönstret men skugga på gårdsplanen

Jag kan konstatera att det vore bra att ha en veranda utanför köksdörren, eftersom trädgården så här års är ganska skuggig.

Solen silar vackert genom lagerträdet och det är skönt att sitta där, fast lite trångt.

IMG_6646

sol genom lagerträdet

Vi får bygga ut den lilla avsatsen på baksidan så småningom, tror jag.

Bara drygt två timmar senare ringde S och berättade att bilen var klar och så skjutsades jag tillbaka, bugade, tackade och gjorde mig av med dryga 800€ och rattade därifrån.

bilfaktura

Nu spinner den som en katt, växlar och uppför sig som en bil med nya kardanknutar skall. Ren är den också,

IMG_6648

eftersom jag blev så lättad över att det till slut gick vägen, att jag tyckte att den skulle få en belöning. E och C kom för att inspektera och så for vi på ännu en vinutflykt. C konstaterade att nu är den nog frisk och så susade vi iväg först till Caveau Les Crus Faugères

IMG_6650

IMG_6652

så till Abeilhan och Domaine Les Filles Septembre

Les filles septembre

vidare till Domaine de Pouzac

_MG_2177

och så hem igen.

Nu står bilen redo, lastad med ädla drycker, tvättmedel, tvål och så den vanliga packningen, förstås. Återstår bara för mig att gå och lägga mig – imorgon är en lång dag med många mil på vägen.