Etiketter

, ,

Fem dagar och midsommarfirande hos mamma återstår, sedan är det dags. Dags för murvielsommar del 1, alltså. Det är jobb ända in i kaklet och jag får ta med mig en del av arbetet söderut men det gör ingenting. Jag ska gå upp ganska tidigt om morgnarna, simma dagens första rundor, äta lång, härlig frukost under skuggan av olivträdet och sedan jobba ett par timmar innan det är dags för ännu en simtur och siesta under parasollet invid det turkosblåa glittret.

20140616-230327-83007980.jpg

Kanske finns det ork för en vända jobb till innan det är kväll och umgänge med likasinnade pockar på uppmärksamhet.

Det får visa sig. Tänker att både kreativitet och ork skall infinna sig när jag väl är på plats.
Idag har jag skypat med dubbelörnen på plats i Paradiset. De har det alldeles fantastiskt, förstås. När jag kommer ner skall vi ses och det skall bli alldeles särskilt kul att träffa örnarna därnere i det hörn av världen som fört oss samman. Entusiasmen över och kärleken till den där förföriska och lockande platsen som snabbt blivit mitt andra – eller kanske snarare mitt första – hem har fört oss samman.
Två dagar till på jobbet, sedan blir det semester – åtminstone delvis. Det kan vara så att jag de här två sista dagarna orkar nästan vad som helst. Tunnelmynningar har ofta den effekten på mig.