Det är tidig morgon. Första maj. Älskade lilla fina unge hämtades från jobbet igår och följde med till Tjörn, bara så där! Då gjorde det inte ett skvatt att regnet envist smattrade vidare mot fönstret. Det lade jag överhuvudtaget inte märke till. Jycken och jag var rörande överens; valborgsmässokvällen tillbringades på det allra mest optimala sätt med lillmatten bredvid i soffan och med en brasa kontrollerad bakom kaminglas.

Att sedan vakna tidigt av sol och fågelsång, skön frukost och en avslutande kaffekopp på farstukvisten, ja då är all doom and gloom som bortblåst.

S med en bok i knäet. Konsthistoria.

IMG_3767

Som för fyra år sedan:

IMG_0782

Fast då satt hon i en annan trappa på en annan, då fortfarande ganska vildvuxen, favoritplats. Då läste hon Bonjour Tristesse. Finare än så blir inte min utsikt. Kärlek.