Etiketter

,

… skriver Outi från Chez Amis på sin Facebook-vägg och lägger upp en bild på en intensivt blå languedochimmel.

Jag vet inte jag, om jag, när jag tappert kikar ut på vad som kan anas som blekblått mellan molnen utanför mitt fönster, tycker att verkningsgraden på den skandinaviska varianten av den medicinen är så värst mycket att skryta med.

Bredvid mig ligger Filofaxen – en ny, vackert röd – med nästa vecka uppslagen och där står det, liksom försynt och knappt märkbart, en notering om avfärd till Murviel.

Jag har varit så uppslukad av vardag att jag inte tänkt på att dagarna i Murviel är så nära förestående. Jag bläddrade i den röda för att fylla på med fler möten och fler punkter på min att-göra-lista och så var de där bara; sju bokstäver i svart bläck. Lite hjärtfladder, energipåslag och för min inre syn en välgörande, intensivblå himmel.

À bientôt!