Etiketter

, ,

… i en dustbag!

Kan ju tyckas vara lite överdrivet med tanke på vad den skall få vara med om väldigt snart. Flyg söderut med mellanlandning i Bryssel och den röda stoltheten kommer aldrig att blänka lika vackert igen. Så jag har förevigat den i sin pristina glans för att kunna minnas hur den en gång var, när den märkt av omild behandling hastar fram till mig på rullbandet i Toulouse imorgon kväll.

Den är packad,

med nya skor, tätningslist passande till gamla fönster, ett rör snus, knäckebröd, solglasögon – hej på er, glajjer; long time no see! Och en Filofax lika röd som resväskan. Jag behöver jobba en del men mest skall jag lukta på mimosan. Och kanske på en och annan mandelblomma.

Men framförallt skall jag inte ägna det här ens den minsta, uschligaste lilla tanke…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Imorgon kväll är vi i Murviel. Bonne nuit.