Etiketter

Men vad jag längtar till Murviel! Kalendern är konsulterad flera gånger om men hur jag än vrider och vänder på det, ser det inte ut som om jag kommer att kunna komma ifrån förrän det är dags för sommarsemester. Om det inte är så att jag kan snika åt mig ett par dagar alldeles i början av juni…? Mellan studenten på min skola och allra bästa S:s student en dryg vecka senare?

Vi behöver också få ner våra möbler, som ännu så länge står magasinerade och nu börjar det kännas som att det är dags. Planen är att vi skall köpa några kubik i en större transport till Frankrike, för att spara lite pengar. Utgifterna är förstås många och att få trädgården i ordning  har bara det tärt på tillgångarna. Fast det var det värt! Den blev så fin.

Att få till betalningen smidigt är dock fortfarande ett bekymmer, eftersom banken inte får ändan ur vagnen och får iväg checkar och annat vi behöver för att göra oss oskyldiga. Så vi lutar oss naturligtvis mot Ewa på Franska Hus igen för att se till att historieläraren får sina pengar. Han har gjort ett jättejobb och skall naturligtvis slippa vänta på betalning. Jag tror att jag sagt det förut men det tål att upprepas; utan Ewa hade allt varit mycket krångligare och frågan är om det över huvud taget blivit något köp av utan den tryggheten.

Nåväl. Nästa lilla bekymmer heter Wilda:

Image

Henne hade vi tänkt ta med oss på biltåget från Hamburg men inser att under högsäsong är inte det den bästa lösningen. Så jag hittade Cimber Airlines häromdagen. De flyger från Stockholm till Montpellier och hunden kan du ta med dig i kabinen.

Perfekt!

Bara en hake; de gick i konkurs igår. Frakt av älskat husdjur väntar därmed fortfarande på sin lösning.