Etiketter

Nyfunna vännerna i Languedoc har alla stuckit visitkort i händerna på oss och vi inser att det är en alldeles utmärkt idé, så nu har även vi followed suit och beställt sådana med kontaktuppgifter till murviellivet på. Hittade en blinkande reklambanner om sådana på min mail och började kreera men när det var dags att trycka på knappen för beställning, visade det sig att jag hamnat hos ett företag som tagit alldeles för mycket intryck av det där irländska flygbolaget, så jag blev vred och avstyrde alltihopa. För nej, jag ville inte ha matchande pennor, stämpel, tygpåsar, nyckelringar, musmatta eller klistermärken. Jag ville ha visitkort.
Googling efter alternativ följde och nu har beställning gått iväg.

Kontakten med expat-svenskarna betyder trygghet och det finns många sätt att hjälpas åt på, har vi lärt oss. Kontaktuppgifter är en bra början.

Här på hemmafront börjar balkongen ta form och imorgon skall växter inhandlas, var det tänkt. Temat får bli Medelhav med bonsaivariant av olivträd och annat som för tankarna söderut och som kanske därmed kan stilla längtan lite.

Som om.
As if.
Comme si.