Etiketter

, , ,

Första veckan av murvielsemestern avklarad och den har varit intensivt social men nu är vi ensamma i huset igen L, trivselhunden och jag. Här är precis så ljuvligt som jag hade föreställt mig där jag sitter i middagsskuggan på nyinförskaffade möbler som vägrar stå rakt i gruset på gårdsplanen. De två andra invånarna har tagit sig en siesta inne i det svala huset och stämningen är sömnig, lite vemodig. Hemma är dagen en helt annan och i tankarna är det där jag är nu men jag är ändå tacksam över att vara här och kunna ta emot S och hennes vänner när de kommer ikväll.

Bilderna får säga resten, de får berätta om vinprovarkvällen på Taverne de Lèa igår och om drink på takterrassen hos nyfunna murvielvännerna och om torsdagen, som tillbringades i ett regnigt Toulouse tillsammans med E.


Utställningen La vie des formes på Les Abbatoires i Toulouse bjöd på spännande upplevelser.