Etiketter

, ,

Ett efterlängtat sms kom idag och det talade om att nu finns vår box att hämta i Magalas, vilket betydar att om allt är som det ska, så har vi fast internetlina i huset imorgon. Då måste jag säga att det gått över förväntan snabbt. Säkert beror den snabba leveransen på att här redan funnits uppkoppling mot SFR hos den förra ägaren och hade vi förstått hur det fungerade, så hade vi kunnat ordna detta mycket tidigare. Istället har vi krånglat med olika mobila lösningar med kontantkort, vilket visat sig bli ohemult dyrt, speciellt med tanke på hur dåligt det fungerat. Det är alltså en evig tur att det nu till slut verkar gå vägen, för det tålamodskrävande 3G-nätet i byn lämnar en hel del övrigt att önska och har visat sig omöjligt att använda för något annat än surf av allra enklaste slag. Att lägga upp detta korta inlägg, helt utan bilder, tar mig nästan en halvtimme…

Men imorgon, då skall de tidigare inläggen under vistelsen här denna gång kompletteras med såväl bilder från både 14 juli och utflykter som på växtlighet och mat! Händer inte det och om inget nytt inlägg kommer, då vet ni att jag sitter här och svär eder över ännu ett försök att övervinna det trilskande och svårfångade internätet!