Etiketter

Novembereftermiddagen har blivit blå förkväll och jag lyssnar på franskt blandat med Mando Diao, First Aid Kit, Miss Li, Bo Kaspers, Glen Hansard och en massa annat höstmys. Veckan har varit hektisk som vanligt och idag gör jag bara vad som faller mig in. Bredvid mig snarkar hunden och jag är helt avkopplad, frånkopplad och fullständigt introvert. Här pågår inget bodypump, zumba, plugg eller eftergifter för Luther på axeln. Jag bara ÄR idag.

Besked från takläggare Campo har vi fått, om att han kan sätta igång takarbetena i mitten av mars. Men istället för att veva igång och låta oron för murvelhuset ta överhanden och störa friden, letar jag upp Edith Piaf och tänder en herrans massa ljus.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Imorgon är nämligen en annan dag och då är planen att det skall vara lite mer action. Fast bara om jag har lust.