Etiketter

, ,

… besök på sidan har jag haft sedan bloggen blev publik i mars förra året. Jag tycker att det känns smått fantastiskt och jag är så glad att ni fortsätter att hälsa på och tar del av mitt klottrande. Inte kunde jag ana hur mycket murvielbloggandet skulle ge mig när jag halvt i hemlighet startade bloggen och la upp det första inlägget 16 januari 2012.

Sedan dess har har jag skrivit ytterligare 259 inlägg (detta inräknat) och lagt ut hundratals bilder. Än har jag inte tröttnat, snarare tvärtom. Jag bläddrar tillbaka ibland och upptäcker hur jag redan hunnit glömma hur det kändes, hur det var. Men då finns det där, klottret, och jag kan säga att javisstja, så där var det ju.

Ödmjukt kan jag också konstatera att det franska äventyret mer än infriat mina förväntningar och dessutom hållit mig upprätt när det blåst lite väl kraftigt kring livet i övrigt.

Imorgon är jag hemma igen efter en dryg veckas sverigeturné från Svalöv via Tjörn och vidare till Värmland. Veckan som kommer innebär viktiga beslut men sedan bär det av till Murviel. Jag längtar dit galet mycket. Det lär bli aktivitet på bloggen. Och bilder. Kanhända hinner jag plita ner några inlägg till från hemmahorisont också, för varav hjärtat är fullt, löper fingrarna över tangentbordet.