Etiketter

, ,

… hela trädgården i väldoft. Det är helt ljuvligt”, skriver M i ett SMS från Murviel och jag grips av otålig längtan ner.

Vackert är det också

Vackert är det också

Kanske har trädet några blomklasar kvar när jag kommer ner om en dryg vecka, annars får jag vara nöjd med att ha kunnat bjuda gästerna på den upplevelsen och se till att försöka pricka in blomningen nästa vår.

Nyplanteringen från förra året verkar ha överlevt vintern och börjat ägna sig åt att sprida sina gracer längs med stentrappan i trädgården:

blommor i trädgården

Takläggarna har jobbat på hela veckan och nu börjat städa upp efter sig, så jag lär nog komma ner till ett färdigt tak.

Trädgårdsmästare B har hört av sig och vi skall få till ett planeringsmöte – vinterdvalan är definitivt avslutad och huset gör sig berett inför den begynnande säsongen. Huset kommer inte att stå tomt särskilt många dagar de närmaste månaderna och därmed är allt precis som det skall.

Att temperaturen i poolen stigit med två grader på bara några dagar låter också lovande. Den har hunnit upp till hela 18 grader och är därmed bara ett par grader från vad jag anser vara badbart. Kanske hittar man mig flytande i plurret större delen av tiden därnere…

Födelsedagspresent frånJ!

Födelsedagspresent från J!

… istället för iklädd snickarbrallor och med sekatör i högsta hugg? Jag har långtgående planer på idogt DIY-arbete både inom- och utomhus men vi får väl se.

Tack M, förresten, för alla bilder och rapporter!