Etiketter

, , ,

Jag hämtade Å på vår lilla flygplats idag och träffade som vanligt bekantingar där. Den är verkligen som jag föreställer mig en gamla tiders tågstation mitt i byn – vi anländer via Beziers flygplats, de flesta av oss.

Poolliv i murvelträdgården var uteslutet idag, så vi for iväg till Bouzigues för en lunch med skaldjur till både för- och huvudrätt.

IMG_4703_2

Restaurant Le Marin i Bouzigues

Restaurant Le Marin i Bouzigues

Att det blåste behöver jag kanske inte berätta? Det gör ju det den här vändan härnere. Men att kalla vindar låter vågorna går höga med vita gäss inne i etangen, måste väl ändå anses lite speciellt?

IMG_4708

Smällvackert var det iallafall vid havet idag, så vi tog the scenic route tillbaka till Murviel, via Sete och Île de Thau. Några stopp på vägen blev det och då fick kameran arbeta lite. Så, mina vänner, je vous donne la mer:

Utanför Sete

Utanför Sete

IMG_4713 IMG_4712 IMG_4711

Utsikt mot Sete

Utsikt mot Sete

… och söderut

… och söderut