Etiketter

, , ,

Jamen, det var då väl själva den. Här har jag vetat länge att jag skulle åka biltåg ner med hund och prylar i sommar men har jag bokat?

Nix. Inte då. Inte förrän idag.

Försökte jag, vill säga.

Och vad händer?

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 23.00.53

Väntelista?!?

Så van har jag blivit vid att boka flyg fram och tillbaka till lilla Béziers flygplats, ibland bara dagar innan, att jag inte ens tänkt tanken att biljetter är något som kan ta slut. Att det kanske är skillnad på några kilo tant i en flygplansstol och nära två ton bil på ett biltåg.

Det får ju följdeffekter också. Resan till Aberdeen för några dagars examensfirande i början på juli skulle anträdas från just Béziers men det blir ju svårt om jag inte först tagit mig dit… Somrarna fortsätter av vara något komplicerade historier, med resor kors och tvärs, vänners, familjens och egna önskningar som skall skruva ner sig inom ramen för de ynka veckor då Sveriges alla semesterfirare skall hinna med allt.

Fast visst är detta ändå en världslig sak och det skall nog hitta sin lösning. Jag avvaktar några dagar, far till Skåne och hämtar hem S, som har sommarlov från Fridhem och förkovrar mig i nya numret av Living France, som damp ner i brevlådan idag.

Skärmavbild 2013-05-30 kl. 19.19.33

Jag far därmed till Frankrike i tanken en stund innan jag somnar. Blir fin sömn av sådant, tror jag bestämt.