Etiketter

, ,

… som hittar till Languedoc! Skälen till en partiell eller total relocation kan förstås variera, liksom både ålder och familjesituation. Min erfarenhet så här långt säger mig dock att vi ändå är en någorlunda homogen grupp, som har det gemensamt att vi fallit pladask för såväl område som livsstil. Och att de flesta av oss blir så till den grad förtjusta att vi gärna vill se det franska livet permanentas; några veckor om året retar liksom bara aptiten.

Alltså frågar vi oss hur vi skall få till det. Små bagateller som försörjning och närhet till familjen har en irriterande ovana att ställa sig i vägen för snabba beslut. Så vi fortsätter att omväxlande tråna och dra iväg så fort tillfälle ges.

Sedan finns det de som hittar hit av helt andra skäl:

Skärmavbild 2013-09-01 kl. 17.31.48

Är det försent att dra igång en fotbollskarriär, tror ni…?