Etiketter

Det hann bli förmiddag innan innevånarna rasslade ner för trappan. Jag fick ett par timmars jobb undanstökat medan jag väntade på att de skulle vakna. Det är tröja på och brunch inomhus som gäller idag, för vädret fortsätter att bete sig märkligt. Gissar att den där envisa vinden är tramontagnen som bestämt sig för att inte lämna oss ifred. Den tar med sig regntunga moln också men jag är optimist och tänker att solen nog ska lyckas bränna bort molnen efter lunch. Det blev ju bra igår, ju

Sus och Erik hoppar i poolen

Klicka på bilden för en filmsekvens!

Hunden höll oss för ovanlighetens skull sällskap när vi levde badliv igår. Helt sonika hoppade hon ombord på flytetyget i poolen och gled med en bra stund innan hon gick iland och fann det för gott att uppsöka skugga under parasollen.

Samma parasoll som minuterna efter att bilden togs flög iväg med vinden och gick sönder. Så nu har vi två trasiga parasoller. Vinden-parasollerna 2-0, alltså.

Ikväll är det picnic vid L’Orb bortanför Cessenon som gäller och sådana aktiviteter är en smula väderberoende. Att behöva fundera i väderbanor härnere känns ovant, nästan overkligt.

Yr.no säger sol. De kan ju inte ha fel – eller?