Etiketter

, , ,

Det är en ovanlig sommar på många sätt i år. Lite mer stillsam har den varit, med färre besök och inte lika många aktiviteter som vi haft de tidigare somrarna här. Nu är det som att vi insett det och knölar in så mycket vi kan under vår sista semestervecka.

Middag på takterrassen i lilla huset i C i lördags:

Nyupptäckt morgonrunda med hunden i söndags morse:

Och så grillfest hos herrskapet H i den ljumma söndagskvällen:

Imorgon blir det brunch i Magalas, på tisdag klofest i murvelträdgården och sedan börjar det tunnas ut ordentligt i den svenska kontingenten i byn. Skall försöka hinna spackla igen lite håligheter i en vägg, måla en möbel och för första gången i mitt liv tapetsera en våd franska verb på sovrumsväggen. Jag är lite kaxig nu när jag agerat betongarbetare och lyckats någorlunda med det. Men vi får se. Kanske ägnar jag mig åt att lapa sol istället. Om mindre än en vecka bär det  av mot sjätte våningen. Skall bli intressant att se om huset står kvar eller om det sköljts bort av söndagens skyfall?